espanolinglesvalenciano

     Notícies

2017-10-18Joan Noguera participa a la presentació del Pla Estratègic d' Ocupació per a l' Ajuntament de València

Noticias IIDL

El professor Joan Noguera ha participat, al costat de la regidora de l' Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, en la presentació del Pla Estratègic d' Ocupació 2017-2020, que va elaborar l' IIDL per a l' Ajuntament de València. L' acte s' ha celebrat el 17 d' octubre de 2017 a la sala de la Junta de Govern de l' Ajuntament de València.

El Pla Estratègic per a l' Ocupació i l' Emprenedoria de l' Ajuntament de València va ser elaborat pel grup de recerca Locsus de l' Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat de València (IIDL-UV), dirigit pel professor Joan Noguera. Aquest pla estratègic va ser adjudicat per concurs públic a través d' un contracte d' assessorament tècnic.

El Pla Estratègic d' Ocupació i Emprenedoria de l' Ajuntament de València, assenyala Noguera, permetrà als responsables municipals disposar d'un coneixement detallat sobre l' eficàcia, eficiència, rellevància i utilitat de les estructures i programes de promoció de l' ocupació a la ciutat. Aquesta informació, al seu torn, està acompanyada d'un conjunt de propostes susceptibles de guiar l' acció immediata i a mig termini de l' ajuntament en matèria d' ocupació i emprenedoria.Més informació